برندینگ-چیست-؟-رایکا-برندینگ

از انتخاب اسم تا طراحی لوگو و هویت پایدار در ذهن مشتریان

در بازار پرتلاطم امروزی، موفقیت یک برند به توانایی آن در ایجاد ذهنیتی مثبت و پایدار در ذهن مخاطبان بستگی دارد.

هویت بصری و نام برند، عناصر کلیدی در برندسازی هستند که ارزش‌ها و پیام اصلی برند را به شیوه‌ای جذاب و تاثیرگذار به مخاطب منتقل می‌کنند. رایکا برندینگ، از طراحی لوگو و کاتالوگ تا تحقیقات بازاریابی و توسعه بازار، با راهکارهای جامع بازاریابی و تبلیغات، همراه شماست تا برندی ماندگار بسازید و ارزش کسب‌و‌کارتان را افزایش دهید.

برندینگ چیست و چرا برای موفقیت کسب‌وکار حیاتی است؟

در دنیای امروز، تنوع محصولات به شدت افزایش یافته و رقابت برای جذب مخاطب نیز پیچیده‌تر شده است.

تبلیغات تنها زمانی موثر است که با هویت و استراتژی برند هماهنگ باشد و بتواند به مخاطبان اطلاعات ارزشمندی درباره برند ارائه دهد. ایجاد یک برند قوی و پایدار، موجب اعتماد بیشتر مشتریان می‌شود و تبلیغات هدفمند به ارتباط مؤثر با آن‌ها کمک می‌کند. به همین دلیل، شرکت‌ها نیازمند یک رویکرد جامع در بازاریابی و برندسازی هستند تا بتوانند در ذهن مخاطبان جایگاه ویژه‌ای پیدا کنند.

برندینگ-چیست-؟-رایکا-برندینگ

در بازار رقابتی امروز، موفقیت برند در ایجاد پیامی جذاب و ذهنیتی مثبت و پایدار در ذهن مشتریان خلاصه می‌شود.

رایکا برندینگ، از انتخاب اسم و شعار تبلیغاتی و طراحی لوگو و هویت بصری تا دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت، با ارائه راهکارهای جامع در زمینه تبلیغات و بازاریابی، همراه شماست تا برندی ماندگار بسازید و ارزش کسب‌وکارتان را دوچندان کنید.

برای مشاوره، با کارشناسان رایکا برندینگ تماس بگیرید و از راهنمایی‌های  تخصصی ما بهره‌مند شوید.

خدمات برند سازی رایکا برندینگ

برای توضیح برندینگ باید از اینجا شروع کنیم ...

برای بسیاری از مردم جهان، به ویژه ایرانی‌ها، برند تنها به یک معنا شناخته می‌شود: برچسبی که به لباس‌ها وصل می‌شود یا نامی که بر روی لوازم خانگی درج می‌شود. اما باید دانست که برند تنها به یک کالا خاص محدود نمی‌شود. انواع مختلف محصولات، از جمله کالاهای مصرفی، کالاهای صنعتی و حتی خدمات، می‌توانند دارای برند باشند. برای درک این موضوع مثال های زیر را در نظر بگیرید:

برندهایی مثل کوکاکولا ، کاله  تنها برچسب نیستند، بلکه هر کدام نمایانگر کیفیت و طعم خاصی هستند که مشتریان به آن‌ها اعتماد دارند.

برندهایی مانند نایکی و آدیداس فراتر از یک لوگو عمل می‌کنند و نمایانگر سبک زندگی و فرهنگ خاصی هستند.

برندهایی مانند کاترپیلار (Caterpillar) در صنعت ساخت و ساز، نشان‌دهنده کیفیت و دوام در تولید ماشین‌آلات هستند. مشتریان به این برند به عنوان یک علامت اعتماد نگاه می‌کنند.

گوگل نه تنها یک موتور جستجو است، بلکه برندی است که در ذهن افراد به عنوان یک مرجع اطلاعات و خدمات دیجیتال شناخته می‌شود.

برندهایی مانند مایکروسافت و ادوبی به خاطر نرم‌افزارهای خاصی که تولید می‌کنند، در بین کاربران شناخته شده و قابل اعتماد هستند.

برندسازی به عنوان “عمل طراحی و ایجاد یک نماد یا شکل خاص برای یک شرکت به منظور تبلیغ محصولات و خدمات آن” تعریف شده است.

این توصیف، مدت‌ها پیش، توصیف نسبتاً دقیقی از برندسازی به شمار می‌رفت و این درک عمومی در آن زمان رایج بود. در گذشته برای بسیاری از افراد، چه متخصصین و چه غیرمتخصصین،  برندسازی معمولاً به جنبه‌های زیبایی‌شناختی مانند نام، لوگو، طراحی و بسته‌بندی و در یک کلام هویت بصری محدود می شد.

جالب اینجاست که با وجود تحولات قابل توجه در مفهوم و درک برندسازی در طول سال‌ها، برخی از بازاریابان با تجربه هنوز به همان دیدگاه قدیمی درباره برندسازی پایبند مانده‌اند. این موضوع نشان‌دهنده‌ی محدودیت‌های فکری در این حوزه است.

تام گودوین یکی از کارشناسان و نویسندگان معروف در زمینه بازاریابی و برندینگ که به خاطر نظراتش درباره تأثیر برندها بر رفتار مصرف‌کنندگان و روندهای بازاریابی دیجیتال شناخته می‌شود و  تجربه‌ی زیادی در زمینه استراتژی‌های بازاریابی و برندینگ دارد، برندینگ را اینگونه تعریف می کند:

برندها در اصل الگوهای آشنایی، معنا، محبت و اطمینان هستند که در ذهن مردم وجود دارند.

برندسازی از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا نه تنها تأثیری ماندگار بر ذهن مصرف‌کنندگان ایجاد می‌کند، بلکه به مشتریان شما این امکان را می‌دهد که از انتظارات خود از شرکت شما آگاه شوند. این فرایند به شما کمک می‌کند تا خود را از رقبای خود متمایز کنید و روشن سازید که چه چیزی را ارائه می‌دهید که شما را به انتخاب بهتری تبدیل می‌کند. برند شما باید نمایانگر واقعی شخصیت کسب‌وکار شما باشد و نشان دهد که چگونه می‌خواهید در چشم مشتریان دیده شوید.

برای ایجاد یک برند قوی، جوانب مختلفی در نظر گرفته می‌شود، از جمله تبلیغات، خدمات مشتری، مسئولیت اجتماعی، شهرت و طراحی بصری. همه‌ی این عناصر به‌طور هماهنگ با یکدیگر همکاری می‌کنند تا یک پروفایل منحصر به فرد و در عین حال جلب توجه‌کننده بسازند.

به عنوان مثال، شرکت کاله برای معرفی محصولات خود از تبلیغات جذاب و خلاقانه استفاده می‌کند که معمولاً در تلویزیون، شبکه‌های اجتماعی و بیلبوردها پخش می‌شود و بر کیفیت و طعم محصولات تأکید دارد.

تبلیغات همه جا هستند، همه اقشار می توانند آن ها را ببینند و به دلیل گستردگی آن تمایل دارند که حداقل یک بار محصولات را تست کنند. رضایت مشتریان خط قرمز این شرکت است و در تبلیغات بر روی خدمات پس از فروش تاکید بسیار دارد. به طوری که در پاسخ به سوالات و مشکلات مشتریان از طریق تلفن و رسانه‌های اجتماعی بسیار فعال است.

همچنین، کاله در برنامه‌های اجتماعی و محیط زیستی مشارکت می‌کند و سعی دارد با تولید محصولات سالم و با کیفیت، به سلامت جامعه کمک کند و در رویدادهای خیریه و فرهنگی نیز شرکت می‌کند. اینگونه به مشتری نشان میدهد که دغدغه این شرکت چیزی فراتر از سود مادی است و حمایت از بقای این برند میتواند بر رشد حوزه های مختلف موثر باشد.

 

شهرت این برند به عنوان یک نام معتبر در صنعت سوسیس و کالباس و یا لبنیات  به تدریج با کیفیت بالای محصولات و پایبندی به استانداردها ایجاد شده است. مشتریان به این برند اعتماد دارند و آن را به دوستان و خانواده توصیه می‌کنند. علاوه بر این، طراحی بسته‌بندی محصولات کاله با دقت انجام شده و شامل رنگ‌های جذاب و لوگوی مشخص این برند است.

بسته‌بندی‌های زیبا و حرفه‌ای توجه مشتریان را جلب کرده و حس اعتماد را در آن‌ها ایجاد می‌کند. تمامی این جوانب به شکل هماهنگ با یکدیگر در ایجاد یک برند قوی و معتبر برای کاله نقش دارند و به این شرکت کمک می‌کنند تا در بازار رقابتی سوسیس و کالباس برجسته باشد و مشتریان را جذب کند.

برندینگ ( برندسازی) چیست؟

اگر توضیحی ساده درباره برندسازی وجود داشت، احتمالاً این همه ابهام و تناقض در مورد این مفهوم ایجاد نمی‌شد. در واقع، برای درک عمیق برندسازی، باید با مفاهیمی مانند کسب‌وکار، بازاریابی و حتی اصول روابط انسانی آشنا باشید. برندسازی یک مفهوم بسیار وسیع است و یک تعریف کامل که همه جنبه‌های آن را در بر بگیرد، به تنهایی نمی‌تواند موضوع را به روشنی توضیح دهد. اما برای کاهش انتشار اطلاعات نادرست و ناکافی در مورد برندسازی، می‌توانیم یک تعریف جامع‌تری ارائه دهیم:

برندسازی یک فرآیند مداوم است که شامل شناسایی، ایجاد و مدیریت دارایی‌ها و اقداماتی می‌شود که برداشت‌ها و تصورات مردم از یک برند را در ذهن آنها شکل می‌دهد.

اگر این تعریف را با تعریف رسمی ارائه شده توسط دیکشنری کمبریج مقایسه کنید، متوجه می‌شوید که تعریف کمبریج بیشتر به جنبه‌های سطحی برندسازی می‌پردازد و ممکن است حس نادرستی از درک موضوع به خواننده بدهد. این ممکن است یکی از دلایل این باشد که بسیاری از مردم این تعریف را صحیح می‌دانند و آن را به عنوان مبنای اطلاعات خود در مورد برندسازی انتخاب می‌کنند. در واقع، اتکا به تعریفی که برندسازی را به یک عنصر (مانند لوگو) محدود می‌کند، باعث می‌شود که درک شما از سایر جنبه‌های برندسازی ناکام بماند و ارتباطات بین آنها دشوار شود.

تعریف ما از برندسازی، حتی اگر به نظر مبهم‌تر از تعاریف دیگر باشد، وقتی به عمق معنای آن می‌پردازیم، مفهوم بیشتری به خود می‌گیرد. در اینجا یک تجزیه و تحلیل کلی از این تعریف آورده شده است:

1. فرآیند مداوم در برندسازی

برندسازی یک فرآیند مداوم است که هرگز متوقف نمی‌شود. مردم، بازارها و کسب‌وکارها به طور مداوم در حال تغییر هستند و برند باید برای همگام شدن با این تغییرات تکامل یابد.

شرکت نایک را در نظر بگیرید. این برند معروف در طول زمان با تغییرات اجتماعی و فرهنگی همگام شده است.

  1. تکامل در طراحی محصولات: نایک به‌طور مرتب طراحی‌های جدید و نوآورانه‌ای را برای کفش‌ها و لباس‌های ورزشی خود معرفی می‌کند تا با سلیقه‌های جدید و تکنولوژی‌های پیشرفته هماهنگ باشد. برای مثال، با افزایش توجه به محیط زیست، نایک خط تولیدی به نام “Move to Zero” راه‌اندازی کرد که هدف آن کاهش ضایعات و استفاده از مواد پایدار است.
  2. تغییر در پیام‌های تبلیغاتی: نایک همواره در تبلیغات خود به موضوعات روز و ارزش‌های اجتماعی پاسخ داده است. برای مثال، در سال‌های اخیر، کمپین‌های آن شامل حمایت از برابری نژادی و حقوق زنان بوده است. این رویکرد باعث شده تا برند نایک نه‌تنها در بازار ورزشی بلکه در بحث‌های اجتماعی نیز شناخته شود.
  3. استفاده از تکنولوژی: با پیشرفت فناوری، نایک محصولات هوشمند مانند “Nike+ Running” و “Nike Training Club” را معرفی کرده است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا فعالیت‌های ورزشی خود را پیگیری کنند. این ابتکارات نشان‌دهنده تطبیق برند با تغییرات فناوری و نیازهای مصرف‌کنندگان است.

به این ترتیب، نایک به‌عنوان یک برند موفق، همواره در حال یادگیری و تکامل است تا بتواند نیازهای مشتریان خود را در دنیای در حال تغییر برآورده کند. این فرایند مداوم برندسازی به نایک کمک کرده است تا در میان رقبای خود جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.

2. شناسایی، ایجاد، مدیریت

  1. شناسایی: اگر تصمیم بگیرید که کافه‌ای صمیمی باشید، باید تمام تلاش خود را بکنید که این تصویر را به مشتریان منتقل کنید.
  2. ایجاد: شما می‌توانید این تصویر را از طریق طراحی داخلی، نوع منو، و حتی نوع تبلیغات و بازاریابی خود ایجاد کنید. برای مثال، از دکوراسیون چوبی، رنگ‌های گرم و موسیقی ملایم برای ایجاد یک فضای دوستانه استفاده کنید.
  3. مدیریت: پس از این که تصویر برند خود را ایجاد کردید، باید به‌طور مداوم بر روی حفظ و مدیریت آن کار کنید. این شامل آموزش کارکنان برای ایجاد تجربه مثبت برای مشتریان، تعامل با آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی و ارائه خدمات با کیفیت است تا تصویر کافه صمیمی شما همیشه در ذهن مشتریان حفظ شود.

به عنوان مثال، فرض کنید که یک شرکت تولیدی لوازم آرایشی و بهداشتی را راه‌اندازی کرده‌اید. برای شروع، باید به این سوالات پاسخ دهید:

  • شما کی هستید؟: آیا می‌خواهید برند شما به عنوان یک برند لوکس شناخته شود یا یک برند دسترسی‌پذیر برای همه؟
  • چه ارزشی را ارائه می‌دهید؟: آیا محصولات شما ارگانیک و طبیعی هستند یا بیشتر بر روی تکنولوژی و نوآوری تمرکز دارید؟
  • مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟: آیا شما به جوانان، مادران، یا افراد مسن‌تری که به سلامتی و زیبایی خود اهمیت می‌دهند، توجه می‌کنید؟

انواع برندینگ‌(برندسازی) ...

همان‌طور که انواع مختلفی از کسب و کارها وجود دارد، برندسازی‌های متفاوتی نیز برای هر نوع وجود دارد که با توجه به ویژگی‌های هر شرکت یا سازمان بهترین نوع آن انتخاب و بعد انحصاری می‌شود. در ادامه به معرفی و شرح برخی از انواع برندسازی پرداخته‌ایم:

  • برندینگ محصول (Product Branding)

این نوع از برندینگ با توجه به محصول و از طریق رنگ‌ها، تصاویر، کلمات و طراحی‌ها به کار گرفته می‌شود و تمرکز اصلی‌ آن روی ایجاد تمایز در میان باقی محصولات است و لوگوها یا طراحی‌های مرتبط، مهم‌ترین بخش در برندینگ محصول هستند.

برندسازی اپل در محصولات آیفون نمونه مناسبی برای برندینگ محصول است. ویژگی‌هایی که همه محصولات آیفون را با آن می‌شناسند مشخص است و آیفون به نمادی از گروه‌هایی که این ویژگی‌ها برایشان اولویت دارد تبدیل شده است.

  • برندینگ خدمات (Service Branding)

یکی از انواع برندینگ که بر نیاز و اعتماد مشتریان متمرکز است، برندینگ خدمات است. برای پیاده‌سازی برندینگ خدمات نیاز است تا تخصص و حرفه‌تان را به شیوه‌ای جذاب به مخاطبانتان نشان دهید تا بتوانید اعتمادشان را جلب و آن‌ها را جذب و ترغیب به خرید کنید.

این نوع از برندینگ به علت غیرملموس‌تر بودن از برندینگ محصولات سخت‌تر است و به دقت بیشتری نیاز دارد. باید دید که هر کسب و کار بر اساس نوع مخاطبین و نیازهای آن‌ها، ارائه کدام خدمت جذب بیشتری را به همراه خواهد داشت.

  • برندینگ شخصی (Personal Branding)

گاه هدف از خلق یک برند، انتقال تجربیات شخصی یا ایجاد یک نام تجاری در هاله و پیرامون شخصی است. برندینگ شخصی باعص ایجاد ارتباط عمیق‌تری با مخاطبان می‌شود و مشتریانی که به دنبال اصالت هستند معمولا به سراغ برندهای شخصی می‌آیند.

این نوع از برندینگ معمولا برای فروش کالاهای دست‌ساز یا ارائه خدمات خاص، مشاوره و روان‌درمانی، مربی‌گری و تدریس، ورزش و فری‌لنسری کاربرد دارد؛ البته هر کسب و کاری با توجه به اهدافش می‌تواند از این نوع برندینگ استفاده کند.

 

کولاژ عکس مربوط به جوانان ساخته رایکا برندینگ - طراحی کولاژ

نسل جدید نسبت به تبلیغات به شدت بی‌اعتماد هستند. ۸۴٪ از آن‌ها به تبلیغات و برندهای ایجاد کننده آن‌ها اعتماد ندارند. با این حال، آن‌ها آماده هستند تا به افرادی که احساس می‌کنند “می‌شناسند” اعتماد کنند. این به معنای بازنگری اساسی در مورد نحوه بازاریابی کسب و کارها است. در واقع این یکی از دلایل موفقیت‌آمیز بودن بازاریابی تأثیرگذار طی سال‌های اخیر است.

  • برندینگ شرکتی (Corporate Branding)

برندینگ شرکتی نیازمند بستری کاملا چهارچوب‌دار و مشخص دارد و معمولا شرکت‌هایی به سراغ آن می‌آیند که با استفاده از استراتژی‌هایی مانند مارکام، هدف‌گذاری‌هایی مشخص دارند. این نوع برندینگ با دستورالعمل‌هایی که برای شرکت پیاده می‌کند نه تنها برای مشتریان، بلکه برای کارکنان و کارمندان شرکت نیز ایجاد تعلق می‌کند.

دیوید آکر درباره برندینگ شرکتی نوشته است: «برند شرکتی، معرف یک شرکت است که پشت ارزش ارائه‌شده به مشتری ایستاده است.»

  • برندینگ کارفرمایی (Employers Branding)

ایجاد یک فرهنگ سازمانی سالم، جذاب و شایسته، در حقیقت به جذب نیروی انسانی و ایجاد یک محیط سالم و با نیروی انسانی وفادار و با کیفیت منجر می‌شود. همان‌طور که اشاره کردیم، 65% از مصرف‌کنندگان گزارش کرده‌اند که رفتار و شخصیت کارکنان و مدیران یک برند بر روی تصمیم خرید آن‌ها تأثیرگذار است.

با برندینگ کارفرمایی در حقیقت استراتژی به شکلی طراحی می‌شود که هدف افراد استخدام شدن و ورود به جو و فضای یک برند باشد.

شرکت‌های گوگل، مایکروسافت و… غول‌های این سبک از برندینگ به حساب می‌آیند.

  • برندینگ بدون برند (No-Brand Branding)

برندینگ مینیمالیستی (minimalist branding) یا همان برندینگ بدون برند در حقیقت یک استراتژی مینیمال و خاص را در پیش می‌گیرد. این برندینگ برای محصولات خاص و ساده که طراحی و فروش ثابتی دارند استفاده می‌شود و تمام سنجه‌ها در این برندینگ با صفت سادگی تعریف می‌شوند.

  • دیجیتال برندینگ (Digital Branding)

کسب و کارهای آنلاین باید از برندینگ آنلاین یا دیجیتال بهره گیرند. این مدل از برندینگ هر نوع کسب و کار آنلاین و بستر دیجیتالی از جمله وب‌سایت شرکت، شبکه‌های اجتماعی، بلاگ، اپلیکیشن‌ها و… را شامل می‌شود و مراحل حقوقی متفاوتی نسبت به نوع آفلاین خود دارد.

این مدل از برندسازی در کمترین زمان، جذب مخاظب زیاد و نرخ بازگشت سرمایه بیشتر را به همراه دارد؛ البته در صورت یکه درست اجرا شود.

  • برندینگ مشارکتی (Co-Branding)

برندینگ مشارکتی در حقیقت همکاری دو یا چند برند با یک استراتژی یکسان برای بازاریابی و تبلیغات یک محصول یا خدمت است. برندینگ مشارکتی طی ایجاد ارزش‌ها و اهداف مشترک با کسب و کار و شرکتی دیگر و به منظور شروع یک کسب و کار جدید، افزایش آگاهی از برند و ورود یک کسب و کار به فضا و بازاری جدید اتفاق می‌افتد.

  • برندینگ جغرافیایی (Geographical Branding)

در هر مکان و منطقه جغرافیایی، ویژگی‌ها و محصولات خاصی وجود دارد که مختص همان‌ بخش جغرافیایی است. در برندینگ جغرافیایی سعی می‌شود با استفاده از مکان‌های گردشگری خاص هر نقطه جغرافیایی یا ویژگی‌های مکانی یا آب و هوایی به معرفی و هویت‌بخشی به خدمات و محصولات یک کسب و کار پرداخته شود.

  • برندینگ فصلی (Seasonal Branding)

تغییر فصلی در برند به معنی تغییر دائمی در آن نیست بلکه با استفاده از تعطیلات و الگوهای فصلی در یک تقویم، سعی می‌شود با توجه به تغییرات شیوه  زندگی مردم در هر فصل، با آن‌ها منطبق شد تا به فروش بیشتر دست یافت.

  • برندینگ افراد مشهور (Celebrity Branding)

برندینگ افراد مشهور شبیه به برندینگ شخصی است، با این تفاوت که از یک یا چند فرد مشهور از نظر موقعیت اجتماعی یا شغلی، ویژگی‌های فیزیکی یا شایعات استفاده می‌شود تا بر تعداد دنبال‌کنندگان بیفزایند اما این استفاده مستلزم 

عقد قرارداد، حق فروش، امضا و داشتن گواهی برای استفاده تجاری از یک یا چند شخص است که می‌تواند به صورت دائمی، طولانی مدت یا حتی به عنوان سفیر برند انجام شود.

این نوع از برندینگ می‌تواند در هر نوع کسب و کاری استفاده شود. برای مثال کافی‌ است نگاهی به رابطه پژمان جمشیدی در برندینگ شهر فرش بیندازید و یا نوید محمد زاده سفیر برند سن ایچ،مهران مدیری سفیر برند فروشگاه های رفاه و… که برای اطلاعات بیشتر  می توانید مقاله اختصاصی سفیر برند چیست؟ را بخوانید.

شهرت یک برند با اعتمادی که مشتریان به آن دارد، رابطه مستقیم دارد. به طوری که هرچه یک برند شهرت بیشتری داشته باشد، مخاطبان آن را بهتر می‌شناسند و در نتیجه سهم بازار بیشتری برای آن ایجاد می‌شود. گاهی نیز یک برند برای اعتمادسازی بیشتر، وعده‌ای به مخاطبین و ذی‌نفعانش می‌دهد و با عملی کردن آن، اعتماد بیشتری را جذب می‌کند.

مزایای برندینگ و اهمیت آن

هنگام ایجاد و نگهداری از یک کسب و کار، برندسازی یک فرایند حیاتی تلقی می‌شود. چرا که یک برند قوی می‌تواند اهرم فشاری برای افزایش فروش و مشتریان یک شرکت یا کسب و کار باشد. به گونه‌ای که این روزها برند یا نام تجاری یک شرکت، یکی از مهم‌ترین دارایی‌های آن است. در ادامه به برخی از مزایای برندینگ اشاره کرده‌ایم:

  • تأثیر بر تصمیم به خرید مشتریان

برندینگ یکی از فاکتورهای اصلی در تصمیم‌گیری برای خرید از یک کسب و کار است. در حقیقت در مطالعه‌ای در سال 2021، آمار نشان داد 82% از مصرف‌کنندگانی که در این آمار وجود دارند اعلام کرده‌اند که ترجیح می‌دهند از برندهایی خرید کنند

 که بیشتر از تنها یک محصول را می‌فروشند و هدفی بزرگتر دارند. همچنین 67% از آن‌ها اعلام کرده‌‌اند که باور دارند برندی که از آن خرید می‌کنند، بخشی از شخصیت آن‌ها را شکل می‌دهد.

  • ایجاد هویت برای کسب و کار

یک برند بسیار فراتر از محصولات یا خدمات یک کسب و کار است و به آن هویت می‌بخشد. مصرف‌کنندگان با خرید یک محصول یا خدمت در حقیقت با برند ارتباط می‌گیرند و آن را در خاطره‌هایشان سهیم می‌کنند.

به علاوه یک شرکت می‌تواند به کمک برند و با اشتراک‌گذاری چشم‌انداز و احساساتش جامعه هدف دقیق‌تر و وسیع‌تری برای خود ایجاد کند.

  • به یادماندنی شدن در ذهن مشتریان

برندسازی حرفه‌ای و درست به مشتریان کمک می‌کند یک کسب و کار را به خاطر بسپارند و چهره شرکت را در ذهن بسپارند. بنابراین می‌توانند برند را در هر رسانه و در میان باقی رقبا تشخیص دهند.

  • کمک به تبلیغات و بازاریابی

برندسازی در حقیقت پشتیبان و حامی تبلیغات و بازاریابی است. اگر مخاطبین یک کسب و کار از قبل آن‌ را بشناسند، تبلیغات می‌تواند به صورت دقیق‌تر روی فروش و جذب بیشتر تمرکز کند و حتی کار طراحی تبلیغات و تولید محتوا را نیز آسان‌تر کند.

  • ایجاد حمایت از طرف کارمندان و کارکنان

ایجاد یک برند قوی و سرشناس باعث افتخار و غرور کارکنان آن است. با برندسازی نه تنها برای کسب و کار هویتی ایجاد می‌شود، بلکه شرکت را به محل کاری معتبر تبدیل می‌کند و این موضوع در نگهداری و جذب و استخدام نیروی انسانی تأثیر به سزایی دارد.

  • ایجاد اعتماد و سهم بازار

شهرت یک برند با اعتمادی که مشتریان به آن دارد، رابطه مستقیم دارد. به طوری که هرچه یک برند شهرت بیشتری داشته باشد، مخاطبان آن را بهتر می‌شناسند و در نتیجه سهم بازار بیشتری برای آن ایجاد می‌شود.

گاهی نیز یک برند برای اعتمادسازی بیشتر، وعده‌ای به مخاطبین و ذی‌نفعانش می‌دهد و با عملی کردن آن، اعتماد بیشتری را جذب می‌کند.

 

کانال‌ها و بسترهای کمک‌کننده به برندینگ

  • وب سایت

   50%   از مصرف‌کنندگان باور دارند که طراحی وب‌سایت برای یک برند تجاری حیاتی است. بنابراین مهم است که در طراحی وب‌سایت طبق برندبوک عمل کنید و لوگو، پالت رنگ، فونت و لحن برند استفاده شود تا هم ماندگاری بیشتری در ذهن داشته باشد، هم اعتماد بیشتری جلب کند.

توجه داشته باشید که وی‌سایت هر برند، پایگاه اصلی آن برند است و بخش عمده‌ای از هویت شرکت را شامل می‌شود، پس اگر نتواند برند شما را منعکس کند، نه تنها کاربردی ندارد، بلکه اثرات مخربی نیز بر چهره برند دارد.

  • شبکه‌های اجتماعی

بر اساس تحقیقات سال 2020، افزایش آگاهی از برند یکی از اهداف اصلی برای بازاریابان بوده است. این بدان معناست که برای افزایش آگاهی برند باید در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشید تا به فراموشی سپرده نشوید.

در شبکه‌های اجتماعی برای افزایش آگاهی از برند لازم است تصویر پروفایل، عکس‌های روی جلد یا قالب پست‌ها، استوری‌ها و حتی محتوای متنی، همگی نشان‌دهنده برند باشد. این کار باعث می‌شود مشتریان کسب و کار را راحت‌تر بشناسند.

  • بسته‌بندی

هر کسب و کار یا محصولات فیزیکی دارد یا خدمتی ارائه می‌دهد که مشتریان با آن در ارتباط هستند و این در حقیقت ملموس‌ترین راه تعامل برند با مشتری است. به همین علت، بسته‌بندی محصولات یا ارائه خدمات برند باید به گونه‌ای باشد که از نظر طراحی، رنگ و اندازه و… مطابق با برند باشد.

  • تبلیغات

تبلیغات اغلب با هدف آگاهی از برند و معرفی محصولات و خدمات به مصرف‌کنندگان انجام می‌شوند. بنابراین مهم است که تبلیغات بتوانند برند را به خوبی نمایش دهند و از طرفی برند نیز فرایند ایجاد تبلیغات را آسان‌تر می‌کند. با داشتن برندبوک یا برندگاید و راهنمای برند، 

هر کسب و کاری به راحتی متوجه می‌شود به چه نوع تبلیغاتی نیاز دارد و چگونه باید آن را طراحی کند.

مشاوره برندینگ ذهنیت سازمان و کسب و کار را در مسیر درست قرار می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا اول از برند خود آگاه و سپس آن را به بهترین شکل به جامعه هدف نمایش دهند.

مشاوره برندینگ

مشاوره برندسازی که به کمک یک تیم متخصص و مجرب در این عرصه انجام می‌شود، بهترین روش‌ها برای طراحی استراتژی و بهترین خدمات برای برندینگ را به هر نوع کسب و کار معرفی می‌کند و در میدان رقابت، به صورت هدفمند و با هدف‌گذاری مناسب، کسب و کار را به سمت پیشرفت حرکت می‌دهد.

مشاوره برندینگ ذهنیت سازمان و کسب و کار را در مسیر درست قرار می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا اول از برند خود آگاه و سپس آن را به بهترین شکل به جامعه هدف نمایش دهند.

چنانچه نیاز به مشاوره داشتید می توانید از طریق صفحه تماس با ما، با کارشناس گروه ارتباط بر قرار کنید.

برندسازی شخصی یا پرسونال برندینگ(personal branding)

 برند شخصی همان چیزی است که شما را به یاد ماندنی می‌کند. این برند شخصی است که به شما کمک می‌کند از هزاران نفر دیگر متمایز شوید.

نسل جدید نسبت به تبلیغات به شدت بی‌اعتماد هستند. ۸۴٪ از آن‌ها به تبلیغات و برندهای ایجاد کننده آن‌ها اعتماد ندارند. با این حال، آن‌ها آماده هستند تا به افرادی که احساس می‌کنند “می‌شناسند” اعتماد کنند. این  به معنای بازنگری اساسی در مورد نحوه بازاریابی کسب و کارها است. در واقع این یکی از دلایل موفقیت‌آمیز بودن بازاریابی تأثیرگذار طی سال‌های اخیر است.

جنبشی به سمت شخصی‌سازی افراد اصلی در کسب و کارها راه افتاده است. بدیهی است که این کار برای یک کسب و کار کوچک آسان خواهد بود اما ممکن است برای شرکت‌های بزرگ دشوارتر باشد. پس می توان چنین نتیجه گرفت که در جهان امروز تبدیل شدن به برند شخصی قدرتمند محال و گران قیمت نیست. در شرایطی که دستیابی به مدارک تحصیلی و گواهینامه‌ها بسیار ساده شده و رقابت در حوزه‌های مختلف بسیار زیاد است، برندسازی شخصی می‌تواند ابزاری برای تمایز باشد و کمک کند که شما در میان افرادی که خدماتی شبیه شما ارائه می‌دهند، بهتر دیده شوید.

کسانی که برند شخصی قوی‌تری دارند، در صورتی که خدمات‌ و محصول‌شان از کیفیت مناسب بهره‌مند باشد، می‌توانند خدمات خود را با قیمت بهتری عرضه کنند و مشتریان وفادارتری داشته باشند. برند شخصی از شما یک «چهر‌ه‌ی انسانی» می‌سازد و برای مخاطبان‌تان آشنا‌تر خواهید بود و بهتر با شما ارتباط برقرار می‌کنند. اگر به شکل حرفه‌ای و دقیق برای ساخت برند وقت بگذارید، به جای این‌که مجبور باشید دائماً به سراغ مشتریان بروید، احتمالاً مخاطبان به سراغ شما خواهند آمد و هزینه‌ی جذب مشتری‌تان کاهش خواهد یافت.

به طور کلی برندسازی شخصی را اینچنین تعریف می کنند: یک فرایند استراتژیک و آگاهانه است که هدف آن، نظارت و کنترل تصویری است که دیگران از ما دارند. این تصویر قرار است ویژگی‌های ما و مزیت‌های ما را – در مقایسه با کسانی که خدمات مشابه ما را ارائه می‌کنند – ترسیم کند و به دیگران بگوید که چه چارچوب‌ها و اصولی، بر رفتار و تصمیم‌گیری‌های ما حاکم است.

دیگران در نهایت بر اساس این تصویر، قضاوت می‌کنند که رابطه با ما، چه ارزشی برای آنها ایجاد می‌کند. برندسازی صحیح باید بتواند هزینه‌ی تعامل با دنیا را برای طی کردن مسیر شغلی‌مان کاهش دهد. برندسازی شخصی شامل پنج مرحله “شناخت خودمان و توانایی‌ها و نقاط قوت و نقاط ضعف‌مان، کشف و شناخت محیط (مخاطبان، مشتریان، رقبا، جایگاه‌سازی)، تعریف برند و مشخص کردن هویت برند، ارتباط با مخاطب و به طور عام‌تر برنامه ریزی برای ارتباطات برند و حفظ و نگهداری برند” می باشد.

در صورت داشتن هر گونه سوال در خصوص برندسازی شخصی با ما در ارتباط باشید. رایکا برندینگ در کنار شماست!

ادامه مطلب

هویت برند(Brand Identity)

در دنیای امروز با تعداد زیادی کسب‌ وکار روبرو هستیم که هر‌کدام از آن‌ها تلاش می‌کنند سهم بیشتری از بازار داشته باشند و مشتریانی وفادار جذب کنند.

در این فضای به‌شدت رقابتی ایجاد هویت برند برای متمایزکردن خود از رقبا یکی از مسائل بسیار مهم است. اما اینکه چگونه می‌توان یک برند را به بهترین شکل ممکن ایجاد کرد، سوالی است که ذهن صاحبان بسیاری از کسب‌وکارها را به خود مشغول کرده است.

هویت برند مجموعه‌ای از اجزای بصری مانند لوگو، رنگ و جزئیات آن است که ایده‌های یک کسب‌وکار را نشان می‌دهد و به مشتریان اجازه می‌دهد تا یک برند را به خاطر بسپارند و آن را از موارد دیگر متمایز کنند. درواقع، هویت برند کمک می‌کند تا مصرف‌کنندگان وجود یک برند متمایز را درک کنند و در ذهنشان ثبت شود. البته هویت برند فقط شامل لوگوی برند نیست و چیزی فراتر از آن است؛ لوگو بخشی از هویت برند است.

هویت برند، مجموعه‌ای از تمام عناصری است که یک شرکت ایجاد می‌کند تا تصویر مناسبی را برای مصرف‌کننده خود به نمایش بگذارد. هویت برند باعث می‌شود فوراً برای مشتریان خود قابل‌تشخیص باشید. مخاطبان هویت برند را با محصول یا خدمات شما مرتبط می‌کنند و این اتفاق ارتباط بین شما و مشتریان و وفاداری آن‌ها نسبت به برند شما را تعیین می‌کند. اگر می‌خواهید از مزایایی مانند وفاداری مشتری، شناخت برند، اعتماد و رشد مداوم برخوردار شوید، داشتن هویت برند قوی بسیار مهم است.

گاهی شرکت‌ها برای دوام آوردن در این بازار رقابتی تلاش می‌کنند مدام خدمات یا محصولات جدیدی را به بازار ارائه دهند، اما به‌جای این کار، می‌توانید با ایجاد یک هویت قدرتمند برای شرکت خود، موقعیت مناسب و ثابتی در بازار پیدا کنید. هویت برند تجسم کلیه عناصر و فعالیت‌ های برند شما است.

به گفته شرکت های طراحی مطرح در دتیا برندینگ قوی موجب می‌ شود که هویت برند تجسم یافته و در ذهن و قلب مصرف کنندگان به تکامل برسد. بنابراین، برندینگ و هویت برند را می‌ توان از مهم‌ ترین عوامل موثر در آینده تجاری یک برند دانست.

نکته مهم آنکه حتما پس از تهیه و تدوین هویت برند، طی جلساتی به معرفی و آشنایی هر چه بیشتر پرسنل شرکت با آن هویت برند بپردازید، زیرا اگر کارکنان برند برداشت و درک درستی از هویت برندی که برایش کار می کنند نداشته باشند، نمی توانند به طور موثر تعامل و ارتباط برند با جامعه هدف را ایجاد نمایند. یادتان  باشد به موازات آنکه در استراتژی های کلان کسب و کار و به تبع آن استراتژی های برندینگ تغییراتی لحاظ شد، هویت برند باید مجددا و براساس آن تغییرات، تدوین شود.

توصیه می شود به صورت مدون و هر دو سال یکبار به بررسی هر آنچه در آن مدت باتوجه به هویت برند انجام شده پرداخته شود، تا هم از هم راستا بودن کلیه فعالیت های برندینگ به مرکزیت هویت برند و تطابق آنها با اهداف کلان برند مطمئن شوید و هم به رفع کاستی ها بپردازید.

اگر کسب و کاری دارید و به دنبال تبیین هویت مناسب برای آن هستید، رایکا برندینگ آماده خدمت رسانی به شماست! کافی است با ما تماس بگیرید!

ادامه مطلب

هویت بصری برند (Brand visual identity)

شاید این سوال برای شما هم پیش آماده باشد که هویت بصری برند چیست و چه تفاوتی میان لوگو، برند و اینگونه واژه‌ها وجود دارد؟ همانطور که هریک از ما برای معرفی خودمان هویت مخصوص به خود را داریم، هر برند، کالا و محصول موجود در بازار نیز برای شناساندن خود به مخاطب و مشتری، نیازمند داشتن یک هویت می‌باشد.

هویت بصری برند یا Brand Visual Identity عبارت است از مجموعه ای از فعالیت‌های بنیادین تبلیغاتی یک شرکت که کمک می‌کند شرکت برای حضور در میدان رقابت بازار آماده شود. در واقع هویت بصری مجموعه ای از تمام عناصر یک برند مانند: لوگو، رنگ سازمانی، سربرگ های اداری، پوستر، تبلیغات محیطی، شعار تبلیغاتی، بسته بندی و… است که یک شرکت طراحی می‌کند تا تصویر مناسب خود را به مردم معرفی کند. گاها هویت بصری را با برندسازی اشتباه می گیرند.

هویت بصری مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها است اما برندسازی نوعی استراتژی است که به فرایند ایجاد یک نام تجاری، از تعریف ارزش‌ها و کهن الگوهای آن، تا توسعه استراتژی، صدای برند و ارتباطات‌، هویت بصری و موارد دیگر اشاره دارد. هر هویت بصری نیازمند دیزاین مخصوص به خود است تا صاحب برند بتواند محصولش را به وسیله ی آن معرفی کند.

صاحب برند برای داشتن بهترین هویت بصری به طراحان مراجعه کرده و پس از در اختیار قرار دادن ارزش ها و ویژگی های محصول خود سفارش خود را ثبت می‌کند تا طراحان بتوانند با هنر خود بهترین تصویر را از برند به نمایش بگذارند.

واضح است که هیچ کس دوست ندارد از جایی خرید و یا خدماتی دریافت کند که نام، نشان و به صورت کلی هویتی مشخص ندارد. قطعا این موضوع برای همه ما در زندگی قابل لمس است.

ما دوست داریم تا از معروفترین برندهای دنیا پوشاک تهیه کنیم و یا غذاهای بهترین رستوران های زنجیره ای را برای یکبار هم که شده، امتحان کنیم. هویت بصری برند مزایای بسیاری برای کسب و کارهای نوپا و حتی قدیمی دارد. در زیر به برخی از آن ها اشاره می شود:

  • باعث انتقال صحیح پیام سازمان به کاربران می شود.
  • اعتماد کاربران را به سادگی جذب می کند.
  • باعث افزایش اعتبار در محیط کسب و کار می شود.
  • حس وفاداری و شناخت کاربران به برند را افزایش می دهد.
  • تجربه کاربری (UX) را بهبود می بخشد.

اگر شرکت نوپا و استارتاپی باشید و یا حتی یک برند قدیمی، توجه به هویت بصری می تواند آینده شغلی شما را تضمین کند. نگران نباشید.می توانید تمامی خدمات هویت بصری کسب و کارتان را به ما بسپارید.

 

ادامه مطلب

نام گذاری و ثبت برند (Brand naming and registration)

برای ثبت برند که می تواند نام تجاری یا لوگوی مربوط به کسب و کار شما باشد، شما نیاز است که چهار گام اصلی را طی کنید:

گام اول)  انتخاب نام برند و علامت تجاری: اولین گام شما در این ابتدای کار، انتخاب نام برند است که می خواهید با آن سالها فعالیت کنید و بین مشتریان و در بازار معروف شوید. پس نامی را انتخاب کنید که اولا از نام هایی که محدودیت ثبت ندارند انتخاب کنید و دوم اینکه قبلا نباید ثبت شده باشد. نامهای که محدودیت دارند یا عام هستند یا خلاف قوانین اسلامی و عمومی هستند.

گام دوم)  استعلام از قابلیت ثبت برند: شما قبل از ثبت برند و لوگو یا هر علامت تجاری باید بررسی کنید که آیا این برند قبلا ثبت شده است یا خیر؟ چنانچه یک نام یا یک علامت تجاری در حوزه فعالیت شما قبلا ثبت شده باشد شما نمی توانید دیگر آن نام را برای خود به ثبت برسانید. این کار باعث می شود احتمال رد شدن برند شما در سامانه درصد بالایی کاهش یابد.

گام سوم)  تکمیل مدارک لازم: بعد از انتخاب نام و استعلام از احتمال ثبت، باید مدارک لازم جهت ثبت برند را که در پایین همین مطلب دقیق ذکر شده است تکمیل کنید.

عموما خیلی از افراد نمی دانند که ثبت برند تجاری خیلی سخت نیست و فرآیند تکمیل مدارک آن هم به راحتی و با مشاوره رایگان، بسیار هم راحت است.

گام چهارم)  ثبت اظهارنامه علامت تجاری: بعد از تکمیل مدارک لازم، باید در وب سایت مرکز مالکیت معنوی ثبت نام نموده و جهت تایید حساب کاربری گواهی امضا از دفترخانه اسناد رسمی دریافت نمایید.

بعد از فرآیند ثبت اظهارنامه ثبت برند در سایت و بارگذاری مدارک و تصویر برند در سایت باید حداقل 15 روز منتظر ماند تا نتیجه بررسی کارشناسان اعلام شود.

مهمترین بخشهای مراحل ثبت برند، استعلام ثبت برند انتخاب شده به شیوه ای کامل و تخصصی و ثبت صحیح اظهارنامه می باشد زیرا توصیف برند یا رفع نقص برند بعد از ایراد کارشناس نیاز به تجربه دارد. ما با سابقه ای درخشان در تمامی مراحل نام گذاری و ثبت برند در کنار شماییم! اگر هر گونه سوال یا ابهامی در این خصوص داشتید با ما تماس بگیرید.

ادامه مطلب

طراحی برند بوک (Brand book design)

در بازار امروز که رقابت زیادی برای جذب مخاطب و مشتری وجود دارد برندها سعی دارند تا با برند سازی مدرن در ذهن مخاطب ماندگار شوند.

در این عصر که برندسازی از اهمیت زیادی برخوردار است توجه به تکنیک‌های مدرن برندسازی که لازمه‌ی آن تدوین و طراحی برند بوک یا کتابچه برند است از اهمیت زیادی برخوردار است. درگذشته تبلیغات بصورت کارت ویزیت، بروشور، تبلیغ در تلویزیون و رادیو رایج بوده اما امروز تبلیغات شکل پیچیده تری به خود گرفته (مانند تبلیغات دیجیتال و وب‌سایت ها) همین امر صاحبان کسب و کار را مجبور می‌کند تا برای اینکه از گردونه بازار رقابتی امروز خارج نشوند اشرف کافی در این زمینه‌های الکترونیک کسب کرده و به سمت تخصص گرایی روی آورند.

حال اولین گام برای توسعه برند ایجاد سند برند است که آن را برند بوک می‌نامند. هر طراحی برند بوکی شامل تاریخچه برند، واژه شناسی برند و  بررسی گرافیکی است. ماموریت و چشم انداز؛ مخاطب هدف، ارزش و شخصیت از عناصر اصلی برند بوک و یا کتابچه برند است.

بهتر است در آغاز راه اندازی کسب و کار حتی قبل از طراحی لوگو برای تدوین برند بوک اقدام کنید. البته اگر کسب و کار خود را آغاز کردید و کارهای مربوط به طراحی لوگو نیز انجام شده است باز هم برای بهبود برند و حتی اصلاح آن می توانید با کمک افراد متخصص برند بوک خود را طراحی نمایید و گام موثری در جهت شفاف سازی و تحقق اهداف برند بردارید. در تمام این مسیر رایکا برندینگ آماده خدمت رسانی به شماست.

توجه داشته باشید که می‌توانید در آینده بخش‌هایی از برند بوک خود را اصلاح یا ویرایش کنید؛ برای مثال می توانید از گرافیست برای تغییر در طراحی های موجود در برند بوک استفاده کنید، فقط دقت کنید در صورت تغییر در قسمتی از برند بوک حتما باید  در سایر بخش‌ها نیز آن مورد را اصلاح نمایید. در این مسیر تیم متخصص رایکا برای مشاوره و تهیه برند بوک همراه شما خواهد بود.

ادامه مطلب

شعار تبلیغاتی و لحن برند (Advertising slogan and brand tone)

بیشتر از 100 سال است که کمپانی‌های مختلف از شعار تبلیغات برند استفاده می‌کنند. از شرکت‌ها و برندهای بزرگ گرفته تا کسب و کارهای کوچک، عبارات کوتاه نهایتا پنج کلمه‌ای را برای جذب مخاطب به سوی خود به کار می‌برند.

اگر این انتخاب به خوبی صورت بگیرد، شعار برند تبدیل به مرکز هویت آن خواهد شد اگر هم شعار برند ضعیف باشد، پیامی اشتباه به مخاطبان خواهد رساند که آن‌ها را از برند دور می‌کند.

اهمیت انتخاب شعارهای تبلیغاتی برند مناسب، همین جا مشخص می‌شود.تدوین شعار تبلیغات برند، ایجاد یک عبارت یا دنباله‌ای از کلمات است که سبب می‌شود مشتریان و کاربران برند، خدمات و محصولات شما را به خاطر بسپارند. کسب و کارهای مختلف، اسلوگان یا شعار تبلیغات برند را برای مقاصد مختلف بازاریابی به کار می‌برند، با این هدف که این عبارات در ذهن مردم حکاکی شود و در خاطر آن‌ها بماند.

تاثیر آن نیز به این صورت است که زمانی‌که مشتری قصد خرید از میان شرکت‎‌های مختلف را دارد، انتخاب نهایی او برندی است که بیشتر توانسته با شعار خود او را تحت تاثیر قرار دهد. نکته جالب در مورد شعارهای تبلیغاتی برند این‌که همیشه برای فروش محصولات و خدمات نیست که برای برند شعار تدوین می‌شود.

مراکز تجاری، مدارس، بانک‌ها، سرویس‌دهندگان در زمینه‌های مختلف و … نیز برای خود شعار انتخاب می‌کنند. چرا که شعار تجاری آن‌ها، یک پل تعاملی فوق‌العاده میان آن‌ها و مخاطبان آن‌ها خواهد بود.

لحن برند نحوه‌ی استفاده از جملات و ساختارهای محتوایی است برای ارتباط با مخاطب و رساندن پیام برند به آنها.

لحن برند محتوایی نیست که برند شما تولید می‌کند بلکه چگونگی استفاده از محتواست. می‌شود گفت که لحن به نوعی ادبیات و زبانی است که برند برای ارتباط با مخاطبان به کار می‌برد. این ادبیات و زبانِ خاص از ارزش‌ها، شخصیت برند و پسند مخاطبان نشأت می‌گیرد.

بنابراین قبل از اینکه بخواهید برای برندتان لحنی مشخص کنید ببینید که اگر برند شما یک شخصیت داشته باشد چگونه است، ارزش‌های برندتان چیست و مخاطب برند شما چه شخصیتی دارد. لحن برند، درنهایت، در کنار هویت بصری و هویت کلامی، که در سند استراتژی برند تعیین می‌شود، موجب می‌شود تصویر مورد نظر شما به درستی در ذهن مخاطب جا بگیرد.

لحن برند، بیش از هرجای دیگر، در استراتژی بازاریابی محتوایی خود را نشان می‌دهد. اینکه محتوای شما با چه لحن و چه نوع کلمات و جملاتی با پرسونا ارتباط برقرار کند چیزی است که باید در استراتژی محتوا مشخص شود و سپس هنگام تولید محتوا مد نظر قرار گیرد.

اگر شما هم به فکر توسعه برند خود هستید و به لحن برند اهمیت می دهید، رایکا برندینگ آماده یاری شما عزیزان می باشد. کافیست با ما تماس بگیرید تا همکاران ما یک مشاوره تخصصی در حوزه کسب و کارتان به شما ارائه کنند.

ادامه مطلب

جهت سفارش و مشاوره خدمات انتخاب اسم ، برند سازی و هویت بصری با ما در ارتباط باشید:

دلایل اعتماد به رایکا برندینگ

نماد اعتماد

دارای نماد الکترونیک از مرکز توسعه تجارت الکترونیک، وزارت صنعت، معدن و تجارت 

نماد وزارت ارشاد

دارای نشان ملی ثبت شده ساماندهی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

عضو اتحادیه

عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های دیجیتال و مجازی

ثبت شرکت

ثبت شرکت سبز اندیشان پارس رایکا در سازمان ثبت شرکت ها

رایکا برندینگ از نگاه شما